Välkommen till Remak bygg & heminredning!
Remak bygg & heminredning åtar sig uppdrag främst i och omkring kommunerna Båstad och Ängelholm i nordvästra Skåne, och Laholm i södra Halland.
Jag som driver företaget heter Reny Kupiec, född och uppvuxen på Råå men sedan länge boende på Bjäre och har därmed god lokalkännedom. 
Service
Kunden står alltid i centrum och bästa service är ett ledord.
Låt oss finna lösningar på ditt projekt som samtidigt innebär att dina kostnader kan hållas nere.
erfarenhet
Med närmare 30 års erfarenhet av byggnation och snickeri kan du som kund få rådgivning och förslag på speciallösningar som t.ex. hjälper dig att utnyttja utrymmen maximalt eller få en ny planlösning.
kvalitet
Att arbetet utförs hos dig med en god kvalitet är prioriterat. Som hantverkare måste man tänka långsiktigt i arbetsmomenten för att inte enbart ge kunden snabbaste och lättaste åtgärd som inte håller i längden.
Kvalitet innebär också att du som kund ska få ett slutresultat som fungerar bra och även är tilltalande att titta på.
Estetisk känsla
Färg och form bidrar mycket till hur vi uppfattar miljön vi vistas i. Med god känsla för skönhet och rätta proportioner kan Remak hjälpa dig som kund att göra bra val för ditt projekt.
ROT- och RUTavdrag
Glöm inte att när du anlitar Remak så har du möjlighet att nyttja ROT-avdrag för 30 % av arbetskostnaden för arbeten som utförs i eller i nära anslutning till bostaden. Skattereduktionen är upp till 100 000 kronor per år (50 000 kronor per person).
För RUT-avdrag gäller fortfarande 50 % skattereduktion på arbetskostnaden men upp till 25 000 kronor per person. Den som fyllt 65 år vid årets ingång kan fortfarande utnyttja maximalt 50 000 kronor per person. I länken nedan kan du kolla Skatteverkets lista med exempel på vilka arbeten som omfattas av ROT-avdrag.
Skatteverkets lista