Byggnadsarbeten
Att hitta speciallösningar är oftast mycket uppskattat av kunderna. Du har kanske en planlösning som just nu inte känns optimal. Vad kan göras?
Med närmare 30 års erfarenhet kan jag hjälpa dig att hitta en lösning.


Vill du ha ett plank eller staket som ser lika vackert ut både på fram- och baksidan? Många tycker att det är viktigt, speciellt om du vill ha planket inne på tomten t.ex. vid en husvägg. Jag hjälper dig gärna med en praktisk speciallösning och vill du se ett exempel, kan du titta i mitt bildgalleri.
Du är välkommen att kontakta mig.

 
Inredning
Visst vill vi alla ha ett vackert hem?
Detaljer har en förmåga att tillföra mycket i ett hem.

Remak bygg & heminredning hjälper dig med att skapa vackra detaljer varje sig det är i ett hem eller på ett kontor.
Här har du möjlighet att få levererat och monterat vackra listverk, halvkolonner mot vägg och likande detaljer.
Har du hittat en unik golvlist eller en taklist? En list som är så snygg att du bara måste ha den i flera rum, eller kanske rentav i hela huset?
Jag kan fräsa lister med många vackra profiler.
Och har du hittat en ovanligt snygg list med en profil som inte går att köpa längre, är det stor chans att jag kan fräsa till just en sådan list om jag bara får en bit av listen att utgå ifrån. Om du vill ha hjälp med att sätta listerna på plats, så ordnar jag självklart det.

 
Strålningsskydd
Strålningsskydd - behövs det?
Mikrovågsstrålningen ökar explosionsartat i vår miljö samtidigt som kunskapen är mycket låg om strålningens många hälsorisker. Exponering kan orsaka både fysisk och psykisk ohälsa. Allt fler får symptom på elöverkänslighet utan att förstå varför.

Med kunskap om de risker vi utsätts för i dagens tekniksamhälle, och vilka hälsoproblem detta kan föra med sig, erbjuder Remak dig konsultation och mätning av  mikrostrålning.

Åtgärder
Remak åtar sig naturligtvis också att i möjligaste mån åtgärda de eventuella förhöjda värden som kan finnas i din bostad. Det finns ett flertal produkter och åtgärder som kan minska strålningen betydligt!
Läs mer - kolla intressanta länkar med info